Næstved: Lettere at fyre menige end direktører?

Frem og tilbage er som bekendt lige langt også i Næstved kommunes administration.

Først foreslog kommunaldirektøren Udviklingsforvaltningen nedlagt og direktionen slanket (fra 6 til 5 direktører). Et godt forslag. Udviklingsforvaltningens opgaver spredes på 3 nye mindre afdelinger og politikerne kan så senere prioritere, hvilke opgaver der er vigtige og hvike andre kan løse. F.eks. kunne Erhvervskontoret tage sig af erhvervspolitikken.

Men, vupti: I sidste øjeblik genopstår udviklingsforvaltningen fra de døde under navnet Stabsforvaltningen! Med stort set samme indhold som før og igen med en direktør i spidsen. Hvorved kommunens direktion igen udvides fra 5 til 6 direktører.

Frem og tilbage er lige langt og besparelsen ved at reducere direktionen fordufter. Hvad kan man lære af det?At det i en socialdemokratisk kommune er lettere at afskedige menige medarbejdere end direktører?

Tags: , , , ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *