Næstved: Unødvendige direktørstillinger

For et par dage siden skrev jeg om den kommunale forvaltningsstruktur og “udviklingsforvaltningen” der blev til “stabsforvaltningen.” Mindsanten om her på dagen for byrådsmødet lægges op til at der alligevel ikke skal være nogen “stabsforvaltning” men der skal stadig være en direktør!

Nu har vi således en direktør som ikke er direktør for en forvaltning, men blot for en mindre afdeling i kommunen. Årsagen skulle efter sigende være at  Udvalget for borgerservice og lokaldemokrati ikke ville acceptere ikke at have nogen forvaltningsdirektør under sig! Ja, det lyder ret grotesk at politiske ambitioner på den måde bestemmer, hvor mange direktører kommunen skal have, men ikke desto mindre.

I Venstre mener vi at 5 direktører er nok. Næstved kommune behøver ikke 6 direktører og endnu en million i udgift til en direktørløn.

Socialdemokraterne ville det anderledes og har nu vedtaget en unødig stor direktion. Om ikke andet betyder det jo så at Venstre kan begynde at slanke direktionen senere. Når vi har vundet valget.

Tags: , , ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *