Hvad er børn bange for

I USA har man i flg. Jyllands Posten undersøgt, hvad børn er bange for. Blandt det, som børn i flere aldre er mest bange for er at blive truet med et gevær og at dø.

Forfærdeligt, men nå ja tænker man  – USA er jo også landet hvor det flyder med våben. Eller hvad? Gad vide, hvad svarene ville blive, hvis man i Danmark spurgte børn på Nørrebro hvad de er bange for? Mon ikke vilkårligt skyderi og trusler med våben vil komme højt på listen. Jeg tror det.

Det er ufatteligt at politiet ikke kan (eller måske ikke har opbakning til at) rydde Nørrebro for bander og våben. Sæt dog de mennesker bag lås og slå. Fjern deres pistoler og knive. Få dem væk fra gaden. Nul-tolerance er det eneste effektive, så der ikke er nogen af os –  børn eller voksne – som skal være bange for skyderi og overfald, uanset hvor i landet man bor og arbejder.

Artikel i Jyllands Posten

Tags: , ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *