Hyskenstræde: 1:0 til de autonome

Beklagelser og undskyldninger går hånd i hånd med “forklaringer” på, hvorfor politiet ikke greb ind i Hyskenstræde i weekenden. Man var bange for at “sprede” uroen lyder det blandet andet.

Efter megen politisk ståhej, ligger een ting klart: De autonome vandt slaget. Det står 1:0 til til hæværksmændene. De kan grine hele vejen tilbage til det ny Ungdomshus. Ingen blev anholdt. Ingen bliver straffet. Regningen havner hos skatteyderne og butiksejere.

Det er ikke særlig gloværdigt for justitsministeren og politidirektøren. Reelt må befolkningen fremover spørge: Kan vi regne med at politiet kommer?

Tags: , ,

  1. Det er på tide at indse at der intet godt kommer ud af at tolerere de autonome. De burde aldrig nogensinde have haft et ungdomshus, heller ikke det gamle på jagtvej 69. De udgør en gruppe af forkælede snotunger og parasitter, avlet af overklassen nord for København, som i sin selvskabte offerrolle kan få lov at te sig som den lyster. Det passer sikkert de unges rige forældre helt fint, at deres små poder kan få lov at løbe det pubertære oprør af sig på passende afstand af dem selv. At de for en stund kan få lov at lege ‘revolutionære samfundsomstyrtere’ og udføre ’samfundsforandrende’ hærværk mod brokvarterenes beboer. Er personligt godt og grundigt træt af den tolerance disse aotonome bliver mødt med, især når den kommer fra ofrene for deres meningsløse hærgen. Det er ok at vise besindelse, men der er ingen grund til at være direkte tåbelig. Dette samfund skylder de autonome hærværksmagere intet, udover afstraffelse.

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *