Næstved: Herskabsstalden – igen

Så vedtog det socialdemokratiske flertal alligevel at bruge penge på Herskabsstald på Rønnebæksholm.  I første omgang skulle der bruges godt 7 mio. kr. på projektet, men nu koster det 9,5 mio. kr.  De to 2,5 mio. man mangler skal så findes “et andet sted.” D.v.s. der skal spares på andre områder i Næstved kommune.

Og, hvorfor skal vi så have ombygningen? Ja, dels for at kunne viste kunst og for – som et S-byrådsmedlem argumenterede i byrådssalen: For at få en festsal når nu Næstved kommune ikke længere kan bruge salen i Brogade 2 til middage o.s.v.

Det holder naturligvis ikke. Herskabsstalden er et luksusprojekt. Det er godt nok, men der er ikke penge nu. Længere er den ikke. Beklageligt at Socialdemokraterne alligevel valge at bruge pengene. De kunne ærlig talt være brugt bedre på skoler og børnehaver.

Tags: , ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *