Socialdemokraterne: Absurditetens paradis

Socialdemokraten Julie Rademacher vil lukke de børsnoterede selskaber, som ikke har mindst 40% kvinder i bestyrelsen. Derunder A. P. Møller-Mærsk.

Gad vide om Rademacher også vil lukke de børnehaver og vuggestuer, hvor der ikke er 40% mænd blandt personalet? Eller vil hun kræve mindst 40% mandlige præster, frisører og studerende på humanistiske fag for at disse får lov at blive opretholdt?

Forslaget er  absurd og – det er tragikomisk at det kan komme fra et folketingsmedlem. Ganske vist et nyvalgt folketingsmedlem, der ikke  har nogen stor erfaring bag sig, men alligevel. Er det virkelig niveauet for politisk udøvelse: At true en virksomhed der skaber titusindvis af arbejdspladser og milliardindtægter til Danmark med lukning fordi man ikke følger en feministisk ledelsespolitik?

Julie Rademacher lever tydeligvis i absurditetens paradis. Vi andre må nøjes med den virkelige verden, og der betyder det ikke ret meget om der er over eller under 40% kvinder i bestyrelsen, bare det er de bedste som er valgt.

Tags: , , , , , , , ,

  1. Ja – så er det jo godt, vi ikke er børsnoterede 🙂

  2. For den indvidede læser må hellere oplyses at Anette Sand nok refererer til selskabet Anette Sand ApS / Regnskabsskolen, som har en bestyrelse på bestående udelukkende af herrer, medens fru Sand selv er direktør.

    Man kan så i øvrigt more sig lidt over, at Socialdemokraterne ikke lever op til egne krav!

    S har kun 25% kvinder i bestyrelsen, men kræver altså en kvote på 40% af alle andre. “Gør som jeg siger, ikke som jeg gør,” synes at være den politiske logik hos Socialdemokraterne

    Det er ikke bare dobbeltmoral, det er pinligt og beviser at visse betonfeminister tilsyneladende lever i en parallelverden, udenfor almindelig sund fornuft.

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *