Venstre i Næstved: Luk ikke børnehaver

På mandag skal Børneudvalget drøfte hvor/om der skal lukkes daginstitutioner. Der er kommet 74 høringssvar fra forældre og bestyrelser.

Det gør naturligvis indtryk. Særligt er mange forældre utilfredse med at man lukker hele institutioner: Nøddehegnet, Humlebien, Maglebjerget, Troldehytten.

Utilfredsheden er helt forståelig.

For mig er det vigtigt først og fremmest at institutionspladserne ligger, hvor forældre og børn bor så man ikke skal køre unødigt langt efter børnehaven. Det er også vigtigt at vi ikke lukker velfungerende daginstitutioner og at man ikke bare går efter at lukke de små børnehaver/vuggestuer.

Det kan godt være at nogle børnehaver er små eller “utidssvarende,” hvad det så end er, men hvis institutionen fungerer godt, hvorfor så lukke!sammenlægge mere ledelse, fremfor at lukke hele institutioner.

Tags: , , , ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *