Halløj i SF

Den søde ringlen af ministerbilnøgler har længe lydt i Villy Søvndals øren, men efter 2020-forliget mellem VK, Dansk Folkeparti og De Radikale (som man jo ikke kan fortænke i at stemme for at få noget af deres politik gennemført) er en ængstelse begyndt at brede sig hos Villy: Hvad nu, hvis S-SF slet ikke vinder valget?

Retorikken får derfor en ekstra tand. F.eks. når Villy beskylder toldere for at være tykke. Måske har Villy en særlig indsigt i sundhedstilstanden hos de ansatte i SKAT, måske er det bare en af de jokes som bliver skrevet til SF-formanden, der kom til at virke dumsmart.

Men, at der gribes efter halmstrå hos SF´erne er tydeligt. Når f.eks. Ole Sohn vil have LD og ATP ind og konkurrere med bankerne. Hvorfor er det lige at lønmodtagernes penge nu skal lege risikokapital? Mener Sohn at det offentlige er bedre til at vurdere kreditværdighed og drive bank? Så skal vi måske også have et kodeks for “politisk korrekte” investeringer. Korrekte i flg. Ole Sohn forstås, så ikke noget med lån til bilister, landmænd, industrivirksomheder og den slags.

Nej, det kører lidt rundt i glasset for SF´erne i øjeblikket og den svage ringlen af ministerbilnøgler fortoner sig nok snart. Heldigvis.

Tags:

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *