Næstved byråd: Svært med åbenheden

Det er svære tider for åbenheden i Næstved Byråd, når der ikke kunne samles flertal for at diskutere om man skal sælge Margretheskolen direkte til forældrene, eller om den skal sælges på anden måde, f.eks. udbydes til salg blandt alle – eller måske endda nedrives.

Venstre mener at vi bør sælge til forældregruppen, ligesom man gjorde da Tybjerg skole blev besluttet solgt til privatskole.

Det ville byrådet ikke drøfte for åbne døre, så offentligheden kan følge med i, hvad byrådsmedlemmerne mener og beslutter.

Det synes vi er ærgerligt for debatten, men i Venstre glæder vi os over at der dog var 14 fra Venstre, Konservative, Radikale og Dansk Folkeparti som godt ville diskutere i åbenhed. Desværre var der også 14 fra S og SF som ville diskutere i lukkethed og så faldt vores forslag.

Tags: , ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *