Næstved: Slusehuset med is og kaffe, ja tak.

Midt i Næstved ligger en lille perle, nemlig Slusehuset. Mange får forbi dette dejlige sted nede ved Susåen, men hvad sker der egentligt derinde?

Ikke så meget. For år tilbage var der bolig. Min tidligere byrådskollega Jens Kjær Nielsen har f.eks. boet i Slusehuset, men nu står det ret forfaldent tilbage. Der var også engang, hvor man kunne leje kanoer på timebasis fra Slusehuset, men det er også mange år siden.

Nu foreslår kommunen at kanoerne skal om på den anden side af Åen, så Slusehuset kan blive traktørsted, café o.s.v. Det vil være helt perfekt og skønt at kunne få den lille attraktion midt i Næstved og så alligevel inde i skoven.

Perfekt. Go ahead.

Tags: , ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *