Maglemølle: Kommune og havn bør investere nu

Gennem 20 år har Maglemølleområdet levet sit stille liv tæt  byen. Man har dygtigt brugt bygningerne til iværksætteri, men der skal penge til vedligeholde og investere, ellers vil området forfalde.

Nu, hvor byrådet har sagt nej til Campus, bør kommunen derfor gå i spidsen for at investere i området. Det kan ske både ved at bede Næstved Havn f.eks. betale for en mulig rundkørsel ved indkørslen til Maglemølle og en ny vej ind i området fra Engvej. Kommune og havn kan også få Fabriksvej og indkørslen frisket op så indgangen bliver præsentabel så folk tør bevæge sig ind i området.
I langtidsplanlægningen kan kommunen f.eks. lægge et kommende badeland på Maglemølle, til erstatning for vores efterhånden halvgamle svømmehaller. Man kan også tænke udviklingshus og andre aktiviteter ind i området, så mange flere får glæde Maglemølle.

Tags: , , ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *