Venstre i Næstved og støtten til Næstved Boldklub

Jamen, man kan da ikke sige andet, end at man bliver lidt blød i knæene, når Næstved Boldklub på forsiden af deres brochure bringer dette fine billede af en spiller med sponsornavn på trøjen.

Dog ikke mere blød, end at Venstre og undertegnede holdt fast i vores forslag om kr. 400.000 i årlig støtte til klubben, sål ænge man er i 2. division. Ved oprykning giver vi yderligere kr. 400.000 som præmie for den øgede brandingværdi og så kr. 800.000 årligt i 1. division.

Så er resten op til boldklubben og de seneste par ugers intense jagt på sponsorer fra det private erhvervsliv, lader jo heldigvis til at give pote.

Nu kunne byrådet jo så ikke beslutte sig. Venstres forslag var kendt i et  par uger. På selve byrådsmødet kom Socialdemokraterne så med et forslag om kr. 600.000. Det tror jeg dybest set mest var politisk drilleri, men det sker jo engang i mellem.

Desværre forkludrede afstemningsproceduren hele sagen. Borgmesteren forsøge at lave et smart trick, ved at sætte Venstres forslag til afstemning først, dernæst Socialdemokraternes på kr. 600.000 og til sidst forvaltningens oprindelige indstilling med kr. 680.000.

Først blev vores forslag stemt ned, af Socialdemokraterne. Dernæst blev Socialdemokraternes forslag stemt ned og mon ikke Carsten Rasmussen så havde regnet med at Venstre ville sige ja og stemme for forvaltningens oprindelige forslag om kr. 680.000 til sidst? Det tror jeg, men der gjorde Carsten regning uden vært. Venstre bluffer ikke, vi står ved vores eget forslag, så forvaltningens forslag blev også stemt ned. Kun Socialdemokraterne stemte for.

Resultat: Intet resultat. Det kan man alene tilskrive Socialdemokraternes fedtspilleri og afstemningstaktik. En afstemningsprocedure som var ganske usædvanlig og – tror jeg – heller ikke korrekt, men det er så en anden sag.

Hvad skal der så ske nu? Ja, der skal forhandles videre. Den gamle aftale kan ikke bare fortsætte, for den er jo ikke opfyldt i og med Næstved Boldklub ikke rykker op i 1. division.

Venstres forslag står stadig ved magt og vi er parate til at lave en aftale.

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *