Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/blogrevsbaek.dk/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0

Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/blogrevsbaek.dk/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0
Næstved: Fodboldaftale og tilskud til hal 3 på plads - Søren Revsbæk

Næstved: Fodboldaftale og tilskud til hal 3 på plads

Så blev S og V enige om beløbet til Næstved Boldklub. Det bliver 500.000 kr i 2. division og 700.000 kr i 1. division. Godt nok.

Men, der vigtigste var næsten at vi fik Socialdemokraternes underskrift på endnu en aftale mellem S og V, nemlig om 5 mio. kr til hal 3 ved Næstved Hallerne. Det holdt lidt mere hårdt end at få et ja til fodboldaftalen, men for Venstre hænger de to ting  sammen, så vi stod fast.

Hal 3 er et super projekt for Næstved, for sport, events og kultur. I Venstre mener vi det projekt skal gennemføres og det ekstra kommunale tilskud er en god hjælp til det.

Hal 3 er ikke bare en træningshal. Der kan blive den Arena som Næstved savner og noget der vil gøre det endnu mere interessant at bo i Næstved. March on!

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *