Næstved: Undgå ny “Kalbyris-sag” ved Rønnebæk skole

Som Rasmus Østergaard beskriver det i Sjællandske d. 18.9., så skal byrådet passe på ikke at lave en ny “Kalbyris-sag” ved Rønnebæk skole.

Hvis broen over Englebjergvej gøres til kun cykelbro, giver det længere afstand til skolen for mange familier i hele området. Jamen: “Kan børnene ikke bare cykle” vil nogen sige? Jo, men man forventer trods alt nok ikke at børn helt ned til 0-klasse skal cykle selvstændigt, og i al slags vejr, til skole.
Jeg vil derfor opfordre Teknisk Udvalg til snarest at lave en plan for, at jernbanebroen ved Rønnebæk Skole ikke kun bliver cykelbro, men fortsat skal kunne bruges af personbiler. Det bliver dyrere, men hellere det, end en halvgjort løsning

Tags: ,

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *