14 dages sagsbehandlingsgaranti

Erhvervspolitik er ikke kun byggesager og lokalplaner. Det er også konkrete ting som kan gøre det lettere at komme igennem hos kommunen i hverdagen.

Der kommer mere vand og regnskyl bliver kraftigere. En af de ting jeg som formand for Teknisk Udvalg ofte er blevet kontaktet om, er oprensning af vandløb. Det har ført til at vi nu har indført en 14 dage sagsbehandlingsgaranti.

Det er selvfølgelig ikke det samme, som at kommunen begynder at grødeskære eller oprense indenfor 14 dage. Sæson og vejrlig har også indflydelse alt efter, hvad der vurderes at være nødvendigt.

Men, det betyder dels at kommunen tager landsmandens bekymring alvorligt og at man ikke skal vente på en liste, til det bliver ens egen tur.

Landmanden har nu garanti for en hurtig reaktion fra kommunen og at blive taget med når man drøfter, hvad der skal gøres i vandløbet.

Det er måske ikke en stor og højprofileret sag til mange millioner og flotte tryksager, men det er Venstrepolitik i praksis, til glæde for den vigtige del af vores erhvervsliv som er landbruget.

Søren Revsbæk
Formand for Teknisk Udvalg

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *