Om Søren

Søren Revsbæk, 47 år og aktiv i lokalpolitik i Næstved som medlem af Næstved Byråd siden 1990. Formand for Teknisk Udvalg og medlem af Beskæftigelsesudvalget.

Politisk er jeg aktiv i partiet Venstre fordi Venstre er det parti som vægter værdier som: Frihedsrettigheder, personligt ansvar og socialt ansvar højt.

Vi skal sige nej til overdreven offentlig styring og indblanden i dit liv og i stedet opmuntre hver enkelt borger til at tage ansvar for sit eget liv. Det er helt centralt, også i velfærdssamfundet. Samfundet kan ikke tage ansvar for dit liv – det kan du kun selv.
Politik er så at skabe mulighederne for at du kan udvikle dit liv, og samtidig tage hånd om de, som er svage.

Erhvervsmæssigt er jeg selvstændigt erhvervsdrivende som revisor og driver et revisionskontor i Næstved med klienter over det meste af landet.

Til grundlovsmøde på Broksø

Hvis du har bemærkninger eller spørgsmål, så skriv i kontaktformuleren nedenfor.

Mit politiske CV:

November 1989 valgt til Næstved Byråd.

1990 – 1994 Medlem af Kulturelt Udvalg, næstformand i Teknisk Udvalg, medlem af Havneudvalget.

1994-1998 Formand for Havneudvalget (nu Havne bestyrelsen), medlem af Socialudvalget.

1998 – 2006 Formand for Udvalget for Ejendomme og Lokalplanlægning og Viceborgmester. Medlem af Økonomiudvalget/Arbejdsmarkedsudvalget.

2007 – 2009 Næstformand i udvalget for Børn og Familie. Medlem af Økonomiudvalget.

2010 – 2013 Medlem af Ejendomsudvalget og Børneudvalget (som tidligere hed Børn og Familie). Medlem af Økonomiudvalget 2 år af perioden.

2014 – 2017 Formand for Teknisk Udvalg og medlem af Beskæftigelsesudvalget. Medlem af Næstved Hallernes bestyrelse.

2001 – Medlem af bestyrelsen for Union of the Baltic Cities

Siden 1985 aktiv i VU og siden i Venstre. Medlem af VUs landsstyrelse 1987-1988. Har siddet i Venstres lokalbestyrelser, kredsbestyrelse m.v. i flere perioder. 1994 – 1999 Folketingskandidat i Vordingborg kredsen. 2003 – 2006 Folketingskandidat i Næstved kredsen (holdt op i forbindelse med kommunesammenlægningen der også ændrede kredsgrænserne).

Privat har jeg i 38 år boet lidt uden for Næstved, ved Guderup tæt på den nedlagte Slagelsebane, men flyttede i 2006 ind til Næstved i et hus på Hvedevænget med min samlever. Man skal vænne sig til at bo i byen efter så mange år “på landet”, men det går fint. Vi har 2 børn som giver helt nye oplevelser i livet. Hvis der er fritid tilbage holder jeg af at gå i biografen.

  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *